Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


További szereplők a sorozatban

2010.08.24

Színész/Színésznő Karakter Leírás
Mia Kirshner Isobel Flemming-Saltzman Alaric felesége és Elena biológiai anyja. Saját akaratából lett belőle vámpír.
Jasmine Guy Sheila "Grams" Bennett Bonnie nagymamája és boszorkány mentor. Nagy hatással van unokájára, azonban egy nagyobb varázslat következtében életét veszti.
Marguerite MacIntyre Sheriff Elizabeth Forbes Caroline anyja, Mystic Fallsban seriff, valamint azAlapító Tanács tagja.
Rob Pralgo Mayor Richard Lockwood Tyler apja, Mystic Falls polgármestere és a leggazdagabb ember a városban. Ő és a fiú is vérfarkas. Az első évad utolsó epizódjában, egy égő épületben egy vámpír kitöri a nyakát és meghal.
Susan Walters Carol Lockwood Tyler anyja, és az Alapító Tanács tagja.
Chris Johnson Logan Fell A helyi televízió riportere, az Alapító Tanács tagja. Damon megöli őt, amikor a férfi Stefanra támad. Később vámpírként visszatér, de Alaric leszúrja őt egy karóval és meghal.
Chris William Martin Zach Salvatore Az emberi Salvatore-család leszármazottja, és az Alapító Tanács tagja, Damon megöli őt.
Benjamin Ayres William Tanner A Mystic Falls Gimnázium egykori töri tanára és foci edző. Damon megöli őt.
Bianca Lawson Emily Bennett Bonnie egyik őse az 1860-as években, aki szintén egy nagyon erős boszorkány és Kathrine "jobb keze".
Kelly Hu Pearl Anna anyja. Egy nagyon erős vámpír, aki 400 évvel idősebb, mint a Salvatore testvérek. John Gilbert megöli őt.
Malese Jow Anna Pearl tizenéves lánya szintén vámpír és ugyan abból a korszakból származik, ahonnan Katherine és a Salvatore testvérek is. Szerelmes Jeremy Gilbertbe. John Gilbert megöli őt.
Sean Faris Ben McKittrick Egykori középiskolai sportoló és a helyi csapos, Anna által vált ő is vámpírrá. Stefan halálra égette őt.
Melinda Clarke Kelly Donovan Matt és Vicki bogaras anyja.
David Anders Johnathan "John" Gilbert Jeremy nagybátyja, Elena biológiai apja, és az Alapító Tanács tagja; nagyon sokat tud a városban élő és egykoron élt vámpírokról. Katherine leszúrja őt, amikor nincs a férfi ujján a védelmező gyűrű.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.