Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Srácok, ne küldjetek magatokról meztelen képeket!

2010.10.16

Srácok, ne küldjetek magatokról meztelen képeket!

Egy meztelen női test nagyon izgató tud lenni, ezért sok csaj előszeretettel küldözget a pasijának kihívó képeket magáról. Ám ez fordítva sajnos nem működik...

Kép: Northfoto

Megértjük, hogy a férfiak alapvetően vizuális típusok, ezért rájuk a nő külső burkolata minden egyéb körítés nélkül különös hatással bír. A nő anatómiai sajátossága folytán ezzel szemben nem elsősorban a test látványától izgul fel, hanem inkább az érintések és az érzelmi töltet együttes hatása turbózza fel a vágyat. Ahogy itt a szerkesztőségben nemrég elhangzott: evés közben jön meg a nő étvágya, míg a pasik már a szórólaptól is lázba jönnek.

 

A nők által küldött szexi képeken felbuzdulva egyre több srác gondolja úgy, hogy párjának kedveskedve ő is lefotózza magát egy szál semmiben - sőt, csak egy bizonyos testrészéről készít képet - és gázabbnál gázabb szövegek kíséretében elküldi a remekművet mms-ben vagy e-mailben. Pedig nagyon nem kéne!

 

Először is, a dolog durván félreérthető: azt az üzenetet közvetíti, hogy pusztán szextárgyként tekintesz barátnődre, ami lássuk be, nem épp romantikus gesztus. Igazán nem a középkorból jöttünk, de a férfi azért udvaroljon kicsit, ha jót akar...

 

Ráadásul szexista megnyilvánulásnak tűnhet, de egy meztelen férfi test közel sem annyira izgató, mint egy női. Egy női aktot nézve a legtöbb lány is elismerően bólogat, ám egy férfi akt a legtöbb esetben egyetlen reakciót vált ki a szemlélőjéből: röhögést. És ha egy teljes akton is az emberek 90%-a csak nevet, akkor azok az úriemberek, akik legféltettebb testrészükről küldözgetnek képeket, mégis milyen visszhangra számítanak? Arra, hogy szerelmük totálisan begerjed a kukijuk láttán? Hát, el kell, hogy szomorítsam őket, ez ugyanis egy tévhit. A barátnőjük is csak röhögni fog; főleg, ha a kép mellé ír valami szexinek szánt, ám brutálisan bénára sikeredett üzenetet is.

 

Mert az a harmadik indok, amiért a srácoknak nem kellene ilyen üzeneteket küldeni. Egy csajnak egy ízlésesre sikeredett  fotó mellé semmilyen kísérőszöveget nem kell írnia, mivel a kép magáért beszél (És hangsúlyoznám, hogy ízléses! Nem kell szétdobni a lábakat, nem pornófilmben vagyunk....)

 

Íme néhány példa - és igen, csajok, képzeljétek csak el, hogy a barátotok egy, a farkáról készült kép mellé egy ilyen üzenetet küld; srácok, ti pedig kívülálló szemlélőként gondolkozzatok el rajta, hogy miért is annyira nevetséges a dolog:

"Csak a Tiéd! <3"

"Hiányzol nekünk"

"Ez történik, ha csak rád gondolok"

"Este találkozunk..."

"Alig várom, hogy újra együtt legyünk!"

 

Elég viccesek, nemde?

 

Szóval srácok, ha szeretnétek elbűvölni a párotokat, akkor könyörgöm, ne a farkatokkal akarjátok! Élőben jó, képen már nem anniyra...

 

Ti szoktatok kapni/küldeni ilyen mms-eket?