Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pasizási tanácsok

2010.10.31

Pasizási tanácsok csajoknak

Avagy annak megengedése, hogy a nektek tetsző pasi oda lehessen értetek :)))))

Ma megvizsgáltam a bejegyzéseim nézettségét, és az a meglepetés ért, hogy torony magasan a "Vajon jó pasi vagyok-e?" témám vezet. Kezdem úgy érezni, hogy a kérdés sokakat még nálam is jobban foglalkoztat. :) Pedig őszinte kritikát úgysem fogok kapni. A nők nem olyanok... Végre írt az a csaj is, aki kapcsán a téma felmerült. A vélemény: "kicsit mintha híztál volna, de kajak jól áll!!!". Amolyan igazi semmitmondó válasz... Azért remélem a 185/75-ömmel kövérnek még nem számítok. :)

Na mindegy. A továbbiakban tegyük fel, hogy jó pasi vagyok. :) Én próbáltam objektív lenni, így nem mondhatjátok, hogy elszálltam magamtól. :) Láttam, hogy Pam írt néhány csajozási tanácsot pasiknak. Persze sok alapigazság van benne, de azért ha egy pasi még ezeket se tudja az elég gáz... Az jutott eszembe, hogy a net tele van ilyenekkel, viszont szinte sehol nem találunk pasizási tanácsokat csajoknak. Ez egyszerűen igazságtalan! :) Ezért most együttérzésemet kifejezve készítenék egy ilyet... Mivel nem szeretek mások nevében nyilatkozni, ezért csak a magam nevében beszélnék. Tekintve, hogy jó pasi vagyok, a példa nagyon életszerű. :) Az a legbiztosabb azonban, ha most ezen pár perc erejéig mindenképpen egy olyan fickónak képzeltek el, aki nagyon bejön. :)))

Szituációs gyakorlat 1:

Egy szórakozóhelyen/buliban vagy, ahol kiszúrtál magadnak. Mit teszel?
A - Semmit. Vársz, hogy észrevegyelek.
B - Megpróbálsz a közelembe jönni, és ott táncolni mellettem, hátha leszólítalak.
C - Próbálsz szemezni.
D - Amikor odanézek, mindig gyorsan elkapod a fejedet.
E - Leszólítasz, de csak valami átlátszó ürüggyel, és utána nem erőlteted a beszélgetést.
F - Leszólítasz, és próbálsz beszélgetni.


Írjátok meg Ti is, hogy mi a stratégiátok, kívánics vagyok!!!

Én most elmesélem azt a megoldást, ami az én esetemben működik. Az A válasz nyilvánvalóan hibás. Egyes számú szabály: "A pasinak hasonlóan rosszul esik, ha visszautasítják őket, mint egy csajnak ha szakítanak vele." Ha nem lenne fontos a pasiknak a siker ezen a téren, akkor nem jönnének össze a kapcsolatok, nem lennének gyerekek, és kihalt volna az emberiség. (Ugye milyen fontosak vagyunk?:)))) Márpedig ha fontos valami, akkor ha nem sikerül az rosszul esik. Konklúzió: A pasik mindig olyan csajnál próbálkoznak, akinél úgy érzik van esélyük. Ezt az érzetet pedig meg kell adni nekik!!! Olyan ez mint a bábszínház. A pasi a báb, aki látszólag csinál valamit, miközben a csaj láthatatlan damilokkal mozgatja. :)

B,C,D: Nem rossz. A megoldás azonban messze nem 100%-os. Ezek a dolgok sosem egyértelműek. Bár egy haverom megállapítása szerint ha egy pasiban egy kis gyanú is felmerül, hogy egy csaj nézi, akkor biztosan nézi. (Ha ez így van, akkor tényleg nagyon jó pasi vagyok.:)) Valójában viszont nagyon nehéz bármit is eldönteni. Egy szórakozóhelyen ráadásul mindenki össze-vissza bámul ki a fejéből.

E: Nem rossz, de szintén nem tökéletes. A pasinak nincs ideje kapcsolni. Arra a kérdésre koncentrál, amivel leszólítottad, és nem rád. Egyszer egy fárasztó nap után késő este indultam haza a munkahelyemről, és út közben kívülről bekukkantottam egy szabadtéri szórakozóhelyre. Persze kívül is hatalmas tömeg volt, ahol leszolított egy csaj azzal az átlátszó kérdéssel, hogy mennyi az idő. Gondolhatja mindenki, hogy ha este 11-kor indultam haza a munkahelyemről, milyen állapotban lehettem... Előkaptam a zsebemből a mobilomat, megnéztem mennyi az idő, megmondtam neki, és továbbmentem... Körülbelül 3 perc múlva jutott eszembe, hogy vajon miért tőlem kérdezte meg, holott a rövid ujjú felsőm mellett a baloldalamról tisztán látszott, hogy nincs nálam óra. :) Ekkor hirtelen visszagondoltam a csajra, és ufff. Nagyon helyes volt! :)))
Vannak persze olyan csajok is, akik tüzet kérnek. Nyílván ha csak egyszerűen rá akarna gyújtani, akkor hordana magával önyújtót. De mit válaszoljak neki, ha egyszer nem dohányzom??? :)

F: Felejtsd el! Ha az őzike elkezdi kergetni a vadászt, akkor az menekülni fog, és sosem fogja lelőni! :)

Nos. Van néhány viszonylag jó megoldás, de mi a 100%-os??? Össze kell tenni őket!!! Első lépésben a B, C és D lépésekkel el tudod érni, hogy a pasi észrevegyen. Ekkor eldönti, hogy tetszel-e neki. Ha kicsit is igen, akkor elkezd járni az agya azon, hogy vajon tényleg tetszik-e neked. Ezek után, ha egy átlátszó ürüggyel leszólítod kapni fog az alkalmon, elhiheted!!! :) Persze nem árt azért kicsit a külsőre is odafigyelni, hogy beleess a "legalább kicsit tetszik" kategóriába...

Ezt követően már csak a "Hogyan érjük el, hogy a pasi rajongjon értünk" leckét kell megtanulnotok, és arany életetek lesz. :) De erről majd máskor...

Ez az én elképzelésem! Ha valaki hasznosnak találja, akkor örülök, de lehet persze kövezni is! :)