Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2010.08.20

Szereplők 

Brenda Walsh - Shannen Doherty (111 Epizód)

Cindy és Jim Walsh lánya, Brandon testvére. Először kilógott a csillogó - villogó Beverly Hills világából, aztán végül igaz barátokra talált és egy nagy szerelemre, Dylan McKay személyében. Brendának végül legjobb barátnője, Kelly Taylor csapta le a kezéről a fiút. A lány elég hamar (4. évad vége) távozott a sorozatból, és a nézők szeme elől.

Brandon Walsh - Jason Priestley (244 Epizód)

Az ikerpár másik tagja. Az örök jófiú, aki az iskolai újság szerkesztője, az egyetemen pedig ifjúsági önkormányzat képviselője, majd ott is az újság és a televíziós stáb tagja lett. Persze, neki is voltak gondjai, a szerencsejátékkal és persze a nőkkel. Belekeveredett egy szerelmi háromszögbe, és végül elnyerte Kelly szívét Dylantől. Feleségül akarta venni, de végül lefújták az esküvőt. Brandon pedig elhagyta Beverly Hills-t és Washingtonba költözött a 9. szezon elején.

Kelly Taylor - Jennie Garth (292 Epizód)

Szép, ravasz és minden férfi álma. Az igazi kaliforniai szőkeség, aki mindent megkap, amit csak akar. Elvált szülők gyermeke, édesanyja sokáig küzdött a droggal. Dylan és Brandon között őrlődött sokáig, bár sok más fiú is megfordult az életében, az egyik még kábítószerfüggőségbe is belevitte. Kelly sokat változik a sorozat folyamán. Levetkőzi az elkényeztetett kislány szerepét, és minden vágya, hogy segítsen az embereken. A sorozat végén végül Dylan lesz számára az igazi szerelem.

Dylan McKay - Luke Perry (197 Epizód)

Jack és Irish fia, aki tele van pénzzel. Ő az a gazdag, szépfiú (és rosszfiú) akiért mindenki eleped, de csak kevesen merik megközelíteni. Dylan mindig is igazi érzelmekre vágyott. Sokáig volt alkoholfüggő, drogozott is, de ő volt az általában, aki segített a barátainak talpra állni. Brendával se veled, se nélküled kapcsolata volt, majd Kellyvel is vége lett, és elvette feleségül Tonyt, azaz Antonyát (Rebbeca Gayheart), azonban az esküvő napján a lányt lelőtték, Dylan pedig elhagyta Beverly Hillst, egészen a 9. szezonig, amikor visszatért és nagy veszekedések és bonyodalmak árán a sorozat fináléjában újra összejött Kellyvel.

Steve Sanders - Ian Ziering (291 Epizód)

Andrea Zuckermann - Gabrielle Carteris (144 Epizód)

Donna Martin - Tori Spelling (292 Epizód)

David Silver - Brian Austin Green (291 Epizód)

Nat Bussichio - Joe E. Tata (238 Epizód)

Cindy Walsh - Carol Potter (144 Epizód)

Jim Walsh - James Eckhouse (142 Epizód)

Valerie Malone - Tiffani - Amber Thiessen (136 Epizód)

Claire Arnold - Kathleen Robertson (100 Epizód)

Noah Hunter - Vincent Young (84 Epizód)

Janet Sosna - Lindsay Price (71 Epizód)

Jackie Taylor - Ann Gillespie (55 Epizód)

Matt Durning - Daniel Cosgrove (50 Epizód)

Jesse Vasquez - Mark D. Espinoza (48 Epizód)

Ray Pruit - Jamie Walters (39 Epizód)

Felice Martin - Katherine Cannon (39 Epizód)

Gina Kincaid - Vanessa Marcil (37 Epizód)

Carly Reynolds - Hilary Swank (16 Epizód)

Emily Valentine - Christine Elise (12 Epizód)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

B astrocytomas holds persuasion, questionable.

(oquzefa, 2019.06.01 11:26)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone No Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> xsl.knxo.alegjobbsztarok.eoldal.hu.njv.cc http://mewkid.net/buy-prednisone/

Give extrahepatic plateau haematopoietic dietician.

(ijojqiganeye, 2019.03.24 02:07)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/